Min ærlige fortælling: Del 2

Beslutningen omkring fitnesskonkurrencen var taget:

Mit mål var heletiden at gøre det på den sundest mulige måde, så jeg igen kunne føle mig sund og fit, og samtidig slippe min kamp med mine ugentlige ædeflips.

Det var en process på 6 mdr, og jeg var overbevist om at det var den rigtige vej for mig.

Min rejse begynder i oktober 2014, hvor jeg mødes med min nye coach for london, som sætter mig igang med min nye kost og træningsplan.

Det der skulle have været starten på en ny og gladere natascha blev starten på et 6 måneders langt stress helvede, hvor jeg fik det dårligere end jeg havde haft det i årevis.

Jeg havde fra start været 100% ærlig overfor min coach og havde besluttet at lægge alt ansvar i hendes hænder, og følge hendes planer til punkt og prikke (og valgte igen at overhøre signalerne fra min krop totalt)

Lige så stille blev jeg større og større, men det var desværre ikke musklerne der voksede mest, men derimod fedtet.
Jeg fik cellulitis (som jeg ellers ikke havde døjet med i årevis), urenheder, høfeber, forkølelsessår.
Alle ting som jeg ikke havde døjet med i årevis, efter jeg lagde min livsstil om.

11 uger inden min konkurrence

11 uger inden min konkurrence

Jeg delte mine frustrationer med min coach, som blot overbeviser mig om at alt er i den skønneste orden.
De 6 måneder som jeg havde troet skulle være starten på noget godt, blev det absolut modsatte.
Daglige bekymringer omkring omkring min krops tilstand, flovheden over at se ud som jeg gjorde når jeg arbejde med fitness og sundhed, løgnene overfor andre når jeg forsikrede dem om at alt var i den skønneste orden, når de spurgte hvordan  det gik med træningen til min konkurrence, stressede mig så meget at jeg ikke sov om natten.

Rejsen der vendte det hele

9 uger inden konkurrencen var jeg 4 dage i spanien, for at prøve at slappe af of kun fokusere 100% på min træning og kost.
Disse dage var min gode ven som samtidig er en af verdens bedste sundheds coaches tilfældigvis også i spanien, og vi mødes til frokost en af dagene.
Jeg deler mine tanker og bekymringer med ham, og han bekræfter mig i at jeg er på totalt afveje, og at jeg på ingen måde kan nå at komme i konkurrenceform på 9 uger.
Herefter bryder jeg totalt sammen.
Jeg kan slet ikke overskue alt den tid, alle de penge og energi jeg har brugt på at få det værre end jeg havde det inden.
MIN DRØM BLEV TAGET FULDSTÆNDIG FRA MIG.
Han bliver så påvirket af min reaktion og historie, at han ringer til en bekendt, som til dagligt lever af at lave film forvandlinger (hurtige transformationer på ekstrem kort tid typisk hos skuespillere og stuntmænd), og han lover at se om han kan hjælpe mig i konkurrence form på de sidste 9 uger.

Uden at skulle kede jer med for mange detaljer, blev det 9 utroligt hårde og stressende uger, hvor det heletiden, var et kapløb mod tiden.
Men vi formåede dog, at få mig i konkurrenceform selvom det ikke var på den afstressende, sunde og fede måde jeg havde håbet på (eller med den muskelmasse jeg havde drømt om)
IMG_5163

På konkurrencedagen

På konkurrencedagen

Jeg var/ er stadig totalt taknemmelig for at have mødt denne person, som har ændret min fysik og syn på mig selv så drastisk i løbet af så kort tid.
Et af hans krav for at ville hjælpe mig i konkurrenceform, var faktisk, at jeg også skulle lade ham hjælpe mig ud af konkurrenceformen igen, for netop ikke at skulle ende ud i det samme gamle mønster med ædeflip, vægtøgning og kropshad.

Men hvad så med jagten på min livsglæde og passion?

Kom den så tilbage, da jeg fik den sunde og fitte krop?
Nej det gjorde den så bestemt ikke…..

Læs del 3 i næste uge…

7 replies
 1. Sylvia says:

  Hej søde Natascha. Er så flot af dig at stå frem over for os og erkende at det også stadig kan gå galt for dig ??super

  Knus Sylvia

  Svar
  • Natascha Nielsen says:

   Tak søde Sylvia.
   Jeg tror på at vi kommer længst med ærlighed, og jeg tager også mine kampe indimellem, det er nok derfor jeg brænder så meget for dette job 🙂

   Svar
 2. Ayilé says:

  Tak, søde Natascha
  Din historie giver mig et andet syn på dig.
  Dejligt at du vil dele, at du stadig kan have kampe med dig selv.
  Så står jeg ikke helt alene med de følelser <3

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *