Naturlig Nærings Chokolade Kage

Verdens Bedste Raw Chokoladekage
Naturligvis Glutenfri, Laktosefri og Æggefri 🙂
Bund:
• 1 dl kakaopulver, gerne raw
• 2 dl nødder
• 1½ spsk. kokosolie
• 1 knivspids salt
Fyld:
• 2 dl kakaopulver, gerne raw
• 600 g tørrede dadler
• 3 store spsk. kokosolie
• 2 spsk. vanilje
• ½ tsk. salt
Tilbehør:
Bær
Sådan gør du:
1. Mal nødderne til mel med en kaffekværn eller i en minihakker.
2. Rør kakaopulver, kokosolie og salt sammen med nøddemelet indtil du har en fast masse. Du kan også gøre alt dette i en foodprocessor.
3. Fordel massen i et så tyndt lag som muligt i en springform med bagepapir eller husholdningsfolie.
4. Blend kakaopulver, dadler, kokosolie, vanilje og salt indtil konsistensen er ensartet og lækker cremet.
5. Hæld fyldet i tærteformen og stil den i køleskabet nogle timer. Skal det gå hurtigt kan du stille den i fryseren cirka 1 time.
Enjoy 😛
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!